درآمد شغل تعمیر برد الکترونیکی چقدر است؟

درآمد شغل تعمیر برد الکترونیکی چقدر است؟

یکی از اصلی ترین نیازهایی که هر فردی دارد داشتن شغل مناسب می باشد. رضایت شغلی یکی از مواردی است که علاوه بر میزان حقوق و درآمد در هنگام انتخاب شغل باید به آن توجه داشت. در این مطلب به معرفی شغل تعمیر برد الکترونیکی و آینده شغلی و میزان درآمد آن پرداخته شده است.

یکی از اصلی ترین نیازهایی که هر فردی دارد داشتن شغل مناسب می باشد. رضایت شغلی یکی از مواردی است که علاوه بر میزان حقوق و درآمد در هنگام انتخاب شغل باید به آن توجه داشت. در این مطلب به معرفی شغل تعمیر برد الکترونیکی و آینده شغلی و میزان درآمد آن پرداخته شده است.

به دلیل بازار کار بسیار خوب این رشته، بر آن شدیم تا با ارائه دوره آموزش تعمیرات برد الکترونیکی و همچنین دوره آموزش طراحی برد الکترونیکی در آموزشگاه پایتخت فناوری، بستر مناسب برای رشد هر چه بیشتر در این زمینه را فراهم کنیم. کسب اطلاعات بیشتر از طریق تماس با شماره 02166477628 امکان پذیر است.

تصمیم گیری در رابطه با انتخاب شغل از جمله تصمیمات مهمی است که افراد باید در نظر داشته باشند. ممکن است افراد قادر به اشتغال در رابطه با تحصیلات خود نبوده و به راه اندازی شغلی دیگر مشغول گردند. مشاغل فنی معمولا دارای درآمد بالایی بوده و نیازمند مهارت می باشند. می توان به شکل های مختلف این مهارت ها را فراگرفت. برد الکترونیکی از جمله قطعاتی است که در انواع وسایل الکترونیکی به کار می رود.

آشنایی با برد الکترونیکی و انواع آن

در همه دستگاه های برقی مانند ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، آبمیوه گیری، پکیج دیواری، تلویزیون و … از برد الکترونیکی استفاده می شود. این قطعات از یک صفحه تشکیل شده اند که قطعات مختلف الکترونیکی بر روی این صفحه توسط روش خاصی سوار شده اند و جریان در مدار از طریق اتصالات مسی که در صفحه برد وجود دارد انجام می گردد.

بردهای الکترونیکی را در انواع مختلفی مانند بردهای تک لایه، دو لایه و چند لایه می سازند. تفاوت این بردها با هم در این است که در بردهای تک لایه قطعات مختلف را تنها بر روی یک طرف برد مونتاژ می کنند اما در بردهای دو لایه این قطعات بر روی هر دو سمت برد سوار شده و ساختار پیچیده تری دارند.

بردهای چند لایه نیز از لایه های متفاوتی تشکیل شده که در هر یک از این لایه ها قطعات با توجه به نوع وسیله و عملکرد آن به شیوه خاصی سوار شده اند. هر چه میزان پیچیدگی دستگاه بیشتر باشد برد به کار رفته در آن نیز دارای ساختاری پیشرفته تر بوده و نوع قطعات به کار رفته در آن متفاوت می باشد.

آشنایی با انواع برد الکترونیکی
ادامه مطلب

معرفی شغل تعمیر برد الکترونیکی

ساختار برد الکترونیکی بسیار ظریف و حساس بوده و ممکن است با کوچکترین ضربات باعث قطع شدن اتصالات مختلف آن و اختلال در عملکرد دستگاه گردد. برای تعمیر بردهای الکترونیکی نیاز به دانش و تخصص بالا در زمینه الکترونیک و قطعات مختلف آن و آشنایی با عملکرد قطعاتی مانند مقاومت، خازن و … می باشد.

شغل تعمیر برد الکترونیکی از جمله مشاغلی است که باید در آن تجربه بالایی به دست آورد و اطلاعات خود را در زمینه الکترونیک بالا برد تا بتوان به عیب یابی و تعمیر این قطعات به صورت دقیق پرداخت.

تعمیر برد الکترونیکی به چه صورت است؟

برای این که به عیب یابی و تعمیر یک برد الکترونیکی بپردازید در ابتدا باید قطعه برد را از دستگاه اصلی جدا کرده و از اتصال قطعات مختلف برد به آن اطمینان حاصل نمایید. پس از آن پایه سوکتی را تمیز کرده و برد را نیز از وجود هر گونه گرد و غبار و یا هر نوع کثیفی دیگر پاک نمایید. در میان سیم های برد اتصالاتی وجود دارد که باید این اتصالات نیز بررسی گردند. با نگاهی دقیق به قطعات سوار شده بر روی برد از سالم بودن آنها مطمئن شوید. ممکن است برخی از قطعات به دلیل سوختگی تغییر رنگ داده و سیاه شده باشند و یا در اثر حرارت زیاد و اتصالی ذوب شده باشند.

پایه های این قطعات نیز باید بررسی شده تا کاملا سالم باشند. پس از آن باید با استفاده از مولتی متر تک تک قطعات را عیب یابی نموده تا مشکل دقیق برد پیدا شود. اگر قطعه ای کار نمی کرد باید اتصال لحیم آن را بررسی نموده و در صورتی که قطع شده باشد آن را لحیم کاری نمود. اما اگر با لحیم کاری نیز مشکل رفع نشد نیاز به تعویض قطعه با یک قطعه سالم می باشد.

شناخت قطعات الکترونیکی روی برد و مدارهای الکتریکی
ادامه مطلب

بازار کار و آینده شغلی تعمیرات برد الکترونیکی

مشاغل فنی به علت نیازی که افراد جامعه به آنها دارند معمولا دارای بازار کار مناسبی می باشند. شغل تعمیر برد الکترونیکی نیز به همین صورت بوده و به علت استفاده زیاد از آن در انواع وسایل، تقاضای زیادی برای آن وجود دارد. تقاضای بیشتر باعث رونق بازار کار این شغل شده و معمولا افراد فعال در این حوزه را بیکار نخواهید دید.

امکان فعالیت در شرکت های مختلف به صورت استخدامی علاوه بر کار کردن به صورت مستقل، برای افرادی که در این حرفه مهارت دارند وجود دارد. شرکت ها و نمایندگی های فعالی وجود دارند که به تعمیر بردهای الکترونیکی در انواع ساده و پیچیده برای دستگاه های خانگی و صنعتی می پردازند که می توان با ارسال رزومه به این شرکت ها در قسمت های مختلف آنها مشغول به کار شد.

وب سایت های مختلفی نیز وجود دارند که می توان با معرفی خود در این وب سایت ها به صورت اینترنتی به جذب مشتری پرداخت. با توجه به این که وسایل مختلف روز به روز در حال پیشرفت و دیجیتالی شدن می باشند، امکان استفاده از بردهای الکترونیکی پیشرفته تر در انواع وسایل وجود دارد و به همین دلیل می توان آینده شغلی بسیار عالی را برای این کار پیش بینی نمود.

میزان درآمد شغل تعمیر برد الکترونیکی

درآمد حاصل از شغل تعمیرات برد الکترونیکی وابسته به فاکتورهای متعددی می باشد. میزان تجربه بالا در این کار و انجام تعمیرات با کیفیت بالا می تواند در جذب مشتری و افزایش درآمد افراد کمک بسیاری نماید. تبلیغات مناسب کلید افزایش درآمد در هر کاری بوده و با انجام کارهایی مانند چاپ تراکت و کارت ویزیت، انجام تبلیغات در فضای مجازی و تبلیغ کار خود در سایت های مختلف مانند دیوار می تواند سبب افزایش درآمد در این شغل گردد.

سرمایه لازم برای شغل تعمیر برد الکترونیکی

هزینه ای که برای راه اندازی برخی مشاغل مورد نیاز است ممکن است مقدار زیادی بوده و افرادی که به تازگی می خواهند شغلی راه اندازی کنند امکان تامین این هزینه را نداشته باشند. به همین دلیل جوانان بسیاری به علت مقدار سرمایه بالایی که برای شروع به کار مشاغل مختلف وجود دارد از انجام آن کار صرف نظر کرده و به دنبال آن نمی روند. البته مشاغل فنی معمولا نیازمند سرمایه خاصی نمی باشند و افراد می توانند با فرا گرفتن مهارت های لازم مشغول به کار گردند.

شغل تعمیر برد الکترونیکی نیز از جمله مشاغلی است که می توان تنها با شرکت در دوره های آموزشی مربوط به این رشته و خرید ابزار کاری که قیمت چندانی هم ندارند وارد بازار کار گردند و به درآمد زایی برسند. البته نباید انتظار درآمد بالا را در ماه های اول شروع به کار انتظار داشت. با شناخته شدن بیشتر و کسب تجربه بالاتر امکان بالا رفتن درآمد وجود خواهد داشت.

معرفی ابزار لحیم کاری و آموزش لحیم کاری روی برد‌ الکترونیکی
ادامه مطلب

چگونگی ورود به شغل تعمیر برد الکترونیکی

افرادی که در رشته الکترونیک تحصیل نموده اند به صورت کاملا علمی با بردهای الکترونیکی و انواع مختلف آن آشنایی دارند و قادر به انجام تعمیرات این قطعات می باشند.  اما ممکن است افرادی به فعالیت در این حرفه علاقمند بوده اما در رشته ای متفاوت تحصیل کرده اند و یا حتی تحصیلات خاصی هم ندارند. آموزشگاه های مختلف با برگزاری دوره هایی که به آموزش تمام نکات مربوط به عیب یابی و تعمیر بردهای الکترونیکی می باشد به افراد مختلف در تمامی سنین آموزش می دهند.

علاوه بر آموزش هایی که به صورت تئوری انجام می گیرد در جهت بالا بردن کیفیت کار، آموزش های عملی نیز در کارگاه های مخصوصی که در این آموزشگاه ها وجود دارد انجام می گیرد. طول این دوره ها معمولا کوتاه مدت بوده و می توان در اندک زمانی مهارت های لازم مربوط به این شغل را فرا گرفت و شروع به کار نمود.

سرفصل هایی که در این دوره ها ارائه می شود عبارتند از : آشنایی مقدماتی با الکترونیک و آشنایی با انواع قطعات الکترونیکی، معرفی برد و انواع آن، آشنایی با قطعات دیپ، نحوه کار با مولتی متر، نحوه کار با هیتر و هویه و دیگر ابزارهای مورد نیاز، چگونگی پیدا کردن قطعات خراب، نحوه پیدا کردن مشخصات فنی قطعه های الکترونیکی، آموزش دادن نقشه خوانی بردهای الکترونیکی، نحوه بلوک بندی بردهای الکترونیکی، آموزش مدارهای منطقی و پردازشگر، آشنایی و نحوه کار با منبع تغذیه خطی و …

در هنگام انتخاب آموزشگاه باید دقت کرد که تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای بوده و مدرک معتبر را پس از پایان دوره به کارآموزان ارائه دهند. تنوع دوره ها و رشته ها در پایتخت فناوری، این امکان را به شما می دهد با دریافت مشاوره های رایگان از کارشناسان ما، حرفه مناسب علایق و توانایی هایتان انتخاب کرده و در دوره آموزشی آن ثبت نام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید:

منبع : پایتخت فناوری

0 دیدگاه

ثبت دیدگاه

عضویت در خبرنامه

دریافت آخرین اخبار حوزه برق الکترونیک و انرژی